Astromaailma

Mar 10, 16 Astromaailma

Uskotko horoskooppeihin, ja mitä niissä luvataan sinulle? On ihmisiä, jotka lukevat joka päivä oman horoskooppinsa, ja uskovat mitä niissä luvataan. Taitaa mennä hiukan liian pitkälle, jos

horoskoopissa kirjoitetun tekstin mukaan elää. Sattuuhan sitä, kun jälkeenpäin lukee oman

horoskooppinsa, että jokin päivä on todellakin mennyt sen mukaisesti. Usein, kun ihminen on epätoivoinen, ja haluaa tietää, onko mitään parannuksia tulossa tulevaisuudessa, hän lukee

horoskooppiaan kuin raamattua, ja toivoo, että siinä luvatut asiat toteutuvat. Pettymys voi olla kuitenkin suuri, jos ei kaikki mene sen mukaan, joten ei kannata joka sanaa uskoa.

 

Horoskooppi perustuu kuitenkin erilaisiin asioihin, ei niitä laadita tuosta vaan kuten satuja kertoen tyyliin. On olemassa paljon eri järjestelmiä, joiden perusteella horoskooppeja laaditaan.

Horoskooppihan perustuu jokaisen syntymäajankohtaan. Kunnon astrokalenteria laadittaessa huomioidaan tarkka syntymäaika kellonaikoineen sekä paikkakunta, jossa on syntynyt. Näiden tietojen mukaan voidaan tehdä luonnekuvauksia, katsoa kenen kanssa sopii yhteen tähtimerkin perusteella.

 

Horoskooppeja on siis muitakin kuin päivä- ja viikkohoroskoopit. On olemassa vuosihoroskooppeja, rakkaushoroskooppeja ja luonnehoroskooppeja. Luonnehoroskooppien mukaan voi katsella kenen kanssa sopii parhaiten parisuhteeseen. Mutta ei se ole niin yksinkertaista kuin luulisi. Luet selityksen määrätystä tähtimerkistä ja toteat: rapu ja skorpioni sopivat oikein hyvin yhteen. Sitten toteat käytännössä, että ei se suhde ihan niin toiminutkaan kuin luvattiin. Jokaisella ihmisellä on kuitenkin oman luonteensa. Luonteeseen vaikuttaa niin moni asia, ei niitä kukaan osaa täysin määritellä.

 

preview_COLOURBOX1863540

 

Mielenkiintoinen horoskooppi on sellainen, jossa on kerrottu, mikä tähtimerkki sopii lapselle parhaiten äidiksi ja isäksi. Monta kertaa käykin niin, että äiti ja isä ovat tähtimerkkien mukaan täysin toistensa vastakohdat, ja he saavat lapsen, jolle juuri heidän tähtimerkit ovat epäsuotuisammat. Ihminen, joka uskoo täysin näihin kuvauksiin, miettii, että pitikin käydä näin, että lapsi syntyi ns. väärän merkin alla. Realistisesti ajatellen asiat menisivät toisin, jos pitäisi ajatella, että kaikkien pitää sopia toisilleen. Joku peruste kaikelle kuitenkin on, ja joidenkin kohdalla se menee yks yhteen.