Hotellissa tapahtuu kummia

Ympäri maailmaa on hotelleja, joissa sattuu kaikenlaista kummallista, eli kummittelee.

Miksi juuri hotellissa, se tuntuu hiukan oudolta. Kerrotaan, että on työntekijöitä, jotka ovat eläessään tykänneet työstään niin paljon, että eivät halua jättää paikkaa kuoltuaan. On myös asiakkaita, jotka ovat mieltyneet määrättyihin hotelleihin, ja haluavat siellä edelleen ”yöpyä”. Löytyy hotelleja, joissa saattaa olla yksi ainoa huone, jossa kerran yöpyy, ei uskalla yöpyä toista kertaa. Tai uskaltaako yöpyä edes sitä ensimmäistä kertaa, jos heti sinne päästyä alkaa tapahtua kummia. Ihmisen mielikuvitus on sellainen, joka vaikuttaa moneen asiaan, ja sille ei voi mitään. Pelko ei oikeasti saa ottaa valtaa, koska silloin ihminen voi sairastua henkisesti.

 

Kummitukset ovat erilaisia käytökseltään. On sellaisia, jotka ovat leikkisiä, ja haluavat kiusoitella, mutta on myös niitä, jotka ovat vaarallisia. Heittelevät tavaroita, ja tönivät ihmisiä, siinä on leikki kaukana. Vuosikausia on tutkittu kummittelua erilaisten laitteiden avulla, joilla on saatu tallennettua ääniä, ja käyty keskusteluja kummitusten kanssa. Ihmiset ovat tunteneet että heitä silitetään hiuksista, tai taputetaan olkapäälle. Kaikki on mahdollista. Se mikä asiasta tekee pelottavan, että suurin osa tapahtuu pimeään aikaan. Vaikea sanoa, olisiko pelon tunne samanlainen keskellä päivää. Tapauskohtainen, uskoisin.

 

Palaan vielä tuohon alussa mainitsemaani, miksi hotelleissa kummittelee. Kummitukset haluavat olla siellä missä on ihmisiä, mitä he tekisivät paikoissa joissa ei ketään liiku. Miksi kummitukset eivät sitten ilmesty kaikille ihmisille? Ihmiset ovat kaikki erilaisia, osa aistii yliluonnollisia asioita, toiset eivät reagoi mitenkään.

On kuitenkin huoneita tai paikkoja, joissa kukaan ei viihdy tai halua oleskella. Usein se on alitajuinen ”tunne”, jota ei pysty järjellä selittämään. Nuo huoneet saattavat olla paikkoja, joissa on tapahtunut jotakin pahaa vuosien saatossa. Siellä tulee tuo negatiivinen tunnelma niin voimakkaasti esiin, että se jo itsessään aiheuttaa suurta pelkoa. Kukaan meistä ei 100 % varmuudella tiedä, mitä ja kuka on meidän kanssamme…Muta uskon kuitenkin vahvasti: sitä mitä ei näe EI KANNATA PELÄTÄ!