Mahdollinen jälleensyntyminen

Kuka päättää, mihin ja milloin synnymme? Voimmeko syntyä uudelleen? Miksi synnymme ja sitten kuolemme, se on oikeasti aika järjetöntä. Synnymme perheeseen, saamme sisaruksia, miksi synnymme juuri määrättyyn perheeseen? Kuka kaikesta päättää, siinä on miettimistä. Onko siihen vielä kukaan saanut kunnon vastausta, en osaa sanoa. Siinä pohtimisenaihetta pitkäksi aikaa, lopullista vastausta tuskin saa koskaan.

 

Lapsen suusta kuulee usein: ”ootko äiti ollut aina mun äiti, vai onko joku toinen ollut sua ennen mun äiti?” Tämä esimerkkinä, mitä lapset pohdiskelevat. Sitähän sanotaan, että lapsen suusta kuulee usein sen totuuden, silti aikuiset eivät ota tosissaan lasten tarinoita. Moni lapsi, varsinkin sellainen jolla ei ole sisaruksia, leikki itsekseen, tai niin me aikuiset ainakin luulemme. Heillä saattaa olla joku leikkikaveri, jonka vain he näkevät. Lapset ovat aikuisia paljon herkempiä aistimaan asioita ympärillään. Mistä se johtuu, todella vaikea sanoa. Saattaa myös käydä niin, että lapsella, joka pienenä on aistinut paljonkin asioita, vanhemmiten tuo ”taito” jää. Toisilla se kasvaa, ja muuttuu vahvemmaksi vuosi vuodelta.

 

Oletteko ajatelleet lapsia, jotka jo alle kouluikäisinä osaavat asioita, joita harva osaa edes aikuisena. Maailmalta löytyy tarhaikäisiä lapsia, jotka ovat mestareita soittamaan esimerkiksi pianoa tai kitaraa. Miten se on mahdollista? Mielestäni ei mitenkään muuten kuin, että kyseessä on lapsi, joka on niin kutsuttu vanha sielu. Eli, hän on syntynyt uudelleen, ja ollut entisessä elämässään taitava pianisti tai kitaristi. Internetin kautta leviää tämän tästä videoita, joissa pieni lapsi laulaa, soittaa pianoa tai tekee jotakin muuta niin taitavasti, että se on järjen mukaan täysin mahdotonta. Ei kukaan voi oppia 4-5-vuotiaana soittamaan esimerkiksi pianoa ilman nuotteja, tai ylipäätään soittamaan kuin ammattilainen.  Jos tämän kaltaisia lapsia olisi vain yksi maailmassa, sen jotenkin ymmärtäisi, mutta heitä on monta. Kylmät väreet menevät, kun katselee näitä videoita, ja täytyy tunnustaa, että kyyneleetkin valuvat väkisin, onnesta.

 

Tässä on huikea esimerkki 4-vuotiaasta pojasta, joka soittaa paremmin pianoa, kuin kukaan mestari. Silti hänen käytöksensä on, kuin pienellä lapsella tuossa iässä. Katso, kuuntele ja nauti.