Mystinen maailma

Mystinen maailma

Olen nuoruudesta asti ollut kiinnostunut mystisistä asioista, joita ympärillämme tapahtuu. Tiedän, että emme ole täällä yksin, kaikki eivät vain sitä näe, kuule tai aisti. Joidenkin mielestä se on pelottavaa, toisille taas aivan normaalia, vaikka yleinen nimitys onkin paranormaali.

preview_COLOURBOX3660180

Se on todella laaja käsite, ei se ole vain kummittelua, kuten moni sen mieltää. Siihen kuuluu monta eri asiaa: jälleensyntyminen, unet, telepatia, taikausko, yhteensattumat, meediot, etiäiset jne.

 

Näin jälkeenpäin ajatellen huomaan, että monikin asia, jota muistan sanoneeni, ja päättäneeni vuosikausia sitten, on toteutunut täysin sen mukaan. Me ihmiset olemme kaikki erilaisia, eli uskomme eri asioihin. Kaikki eivät uskalla puhua ääneen tämän tyyppisistä kokemuksista, siinä pelossa, että heidät leimataan ”hulluksi”. Kirjallisuutta löytyy todella laajalti, ympäri maailmaa ihmisten kertomista kokemuksista. Joku väittää niitä mielikuvitukseksi ja keksityiksi, mutta miksi näistä asioista valehtelisi, kuka siitä hyötyisi.  Miten eri puolella maapalloa voi tapahtua samanlaisia ilmiöitä, joista kirjoitetaan yhtä aikaa. Kyllä se todistaa, että asioita oikeasti tapahtuu. Elokuvat ovat vaikuttaneet valtaosaan ihmisistä tavalla, joka aiheuttaa tuon mielikuvitus syytöksen. Elokuviinhan voidaan keksiä mitä vaan, ja ihmiset uskovat kaiken.

 

Miksi juuri minä olen kokenut paljon mystisiä asioita, sitä olen miettinyt vanhemmiten useamman kerran. Tiedetään myös, että pieni lapsi kokee asioita, joita aikuinen pitää lapsen mielikuvituksena. Lapsi saattaa leikkiä näkymättömän kaverin kanssa, joka ei ole hänelle näkymätön. Tulen kertomaan blogissani laajasti maailmasta, jota kaikki eivät näe tai koe, mystistä. Tervetuloa mukaan!