Selvänäkijä eli meedio

Mar 12, 16 Selvänäkijä eli meedio

Oletko käynyt elämäsi aikana meedion luona? Osasiko hän kertoa sinulle asioita, jotka pitävät paikkansa menneisyydestäsi? Varoittiko hän sinua tulevasta? Osasiko hän kertoa sinun nykytilanteestasi? Miten joku ihminen osaa kertoa toiselle tulevia, tai menneisyydessä tapahtuneita asioita. Tutkiiko hän ihmisten asioita, ennen kuin hänen luokseen mennään, vai mikä on tämä salaisuus. Markkinoilla on paljon selvänäkijöitä, mutta onko kaikki luotettavia, vai kertovatko he samat asiat jokaiselle asiakkaalleen.

 

 

Olen kuullut kaveruksien joskus käyneen samalla meediolla, meedion tietämättä kaveruussuhteesta. Jälkeenpäin oli käynyt ilmi, että tiedot, joita he olivat saaneet, olivat aivan samanlaiset. Tämän tyyppiset meediot pilaavat aidon meedion maineen, joka oikeasti osaa asiansa. Mikäli menee meedion istuntoon, kannattaa siellä ollessa tallentaa kaikki mitä hän kertoo, koska tilanne on niin jännittynyt, että jälkeenpäin on vaikea muistaa puoliakaan. Meedio, joka ei veloita asiakaskäynnistä kovin isoa summaa, kuulostaa paljon luotettavammalta, kuin sellainen, jolla on korkea tuntimaksu. Kannattaa tutkia Internetin kautta eri mahdollisuuksia, ja kysellä ystäviltä, tietävätkö mahdollisesti hyvän meedion.

 

Moni meedio toimii myös puhelimitse. Heillä on joko puhelinlinja, joka on maksullinen, tai sitten heidän kanssaan sovitaan aika, jolloin asiakas soittaa. Se toimii niin että hänelle maksetaan sovittu summa, ja kun tuo raha näkyy hänen tilillä, hänelle voi soittaa. Useat meediot käyttävät Tarot kortteja apunaan, toiset kristallipalloa. Löytyy myös sellaisia vanhanaikaisia, joilla on aivan tavalliset pelikortit apunaan. On myös meedioita, jotka eivät käytä mitään apuvälineitä, kertovat tarkalleen mitä tuntevat, tai mitä tietoja saavat.

 

Meedioita, jotka saavat yhteyden edesmenneisiin on ympäri maailmaa. Suomessa oli aikoinaan hyvin taitava meedio nimeltään Svea Richnau, hän asui Helsingissä, ja oli ammatiltaan kampaaja. Hänestä löytyy joitakin kirjojakin. Kirjojen mukaan hän ei ottanut palkkiota ollenkaan, vaan teki kaiken auttaakseen ihmisiä, jotka olivat menettäneet omaisensa. Hän oli syvästi uskovainen, ja piti istuntoja kampaamossaan tai vuokrasi ison tilan, johon mahtui satoja ihmisiä. Hänen tapaisiaan taitavia, ei taida Suomessa olla tänä päivänä. Ihmeellinen taito, jota on tavallisen ihmisen vaikea ymmärtää.