Telepatia – ajatuksen lukemista

Mar 01, 16 Telepatia – ajatuksen lukemista

Onko sinulle koskaan sattunut, että mietit jotakin ystävää, josta et ole kuullut aikoihin, ja juuri sillä hetkellä tämä ystävä soittaa sinulle? Tai mietit vaikka jotakin ihmistä, ja törmäät häneen samalla hetkellä kadulla kävellessäsi. Moni ihminen kokee tämän tyyppisiä telepaattisia asioita toisten kanssa. Onko se toisen ajatuksen lukemista, vai onko se sattumaa, saattaa olla molempia. Ilmiö on todella mielenkiintoinen. Monelle on varmasti sattunut monta kertaa kadulla kulkiessaan, että muuttaa mielensä kulkusuunnasta, ja yhtäkkiä kulman takaa tulee vastaan joku kaveri, jota ei ole aikoihin tavannut. Elämä on mukavia ja iloisia yllätyksiä täynnä.

 

Kerronpa tässä pari juttua, joista luin jostakin lehdestä. Jutussa esiintyvän naisen ex-anoppi on hänelle erittäin tärkeä ihminen, ja he ovat ensi tapaamisesta alkaen olleet hyvät ystävät. Suhde hänen poikaansa on loppunut monta vuotta sitten, mutta ystävyys heidän välillään jatkuu. Naisen mielestä hän on yksi suurimman sydämen omaavista ihmisistä, joita hän tuntee. Hän kertoo: ” Olen kertonut ex-anopilleni taloushuolistani, ja hän on välillä minua auttanutkin. Muutama viikko sitten olin keittiössä laittamassa kahvia, kun selvästi kuulin hänen äänensä sanovan:” autat sitten Liisaa”. Soitin hänelle muutama päivä sen jälkeen, ja kerroin mitä oli tapahtunut. Hän tarkisti päivän ja kellonajan, ja kertoi, että hän oli pölyjä pyyhkiessään sanonut ääneen itselleen melkein nuo samat sanat mitä olin kuullut. ”Ei ole todellista, sanoin, tällaista ei ole koskaan ennen minulle tapahtunut”. Kaikki on mahdollista, ja tämä kuuluu ryhmään ” aistii ääniä”.

 

preview_COLOURBOX8373509

 

Tarina naisesta jatkuu. Viikko sitten, kun soitin ex-anopilleni, juteltiin niitä näitä jonkin aikaa, eli tärkeimmät kuulumiset. Mitään ei jäänyt kesken, kun hän sanoi, ” pullat palaa uunissa, pitää lopettaa”. Jotenkin minulle jäi tunne, että puhelu kuitenkin loppui kesken, ja että kohta hän soittaa takaisin. Tunnen hänet niin hyvin, että mielessäni ajattelin hänen ensimmäisenä sanovan, ” jäi huono omatunto, koska puhelu loppui kummallisella tavalla”. Ei mennyt montakaan sekuntia, kun hän soitti, ja sanoi juuri nuo sanat. Naurettiin asialle, ja totesin, että olemme varmasti olleet kaksosia edellisessä elämässämme. Uskomatonta telepatiaa, ei voi muuta sanoa.